http://www.holos.dk - Holos......klinik for holistisk terapi
Akupressur
Acunova

Holos……klinik for holistisk terapi   

 

 

Akupunktur har været anvendt til helbredelse af mange lidelser i flere tusind år, uden at man egentlig vidste, hvordan det virkede.

Det er uden for enhver diskussion, at akupunktur virker, dette er bevist ved mere end 6000 afhandlinger samt de mange millioner akupunkturbehandlinger, der er foretaget.
 

 

 

De sidste årtider er der udviklet nogle nye akupunktursystemer, som er endnu mere effektive end Klassisk Kinesisk Akupunktur, bl.a. Acunova (Akupunktur 2000), der er udviklet af John Boel, Aulum.

Det er et akupunktursystem, hvor akupunkturpunkterne ligger rundt omkring alle led i kroppen.
 

 

Acunova (Akupunktur 2000) virker på ca. 90% af alle mennesker, der har en liddelse, der er medtaget på WHO's liste: "Guidelines for clinical research on acupuncture", en liste, der bl.a. indeholder sygdomme i: øvre luftveje, luftvejssystemet, forstyrrelser i mund og hals, mave- og tarmsystemet, øjensygdomme, nerve- muskel- og knogleliddelser.

Acunova (Akupunktur 2000) er desuden det eneste system, der har en positiv effekt på tør AMD.
 

 

John Boels opdagelse af Akupunktur 2000 gjorde, at han i 2000 blev udnævnt til århundredets akupunktør på en international kongres af læger og alternative behandlere.

 

 

HomeHealingsmassageZoneterapiAcunovaFusionshealingReiki